Premie uitvaartverzekering betalen

De goedkoopste uitvaartverzekering hangt natuurlijk samen met de premie. Hoeveel premie u zult gaan moeten betalen voor uw uitvaartverzekering weet u bij een uitvaartverzekeraar al binnen de minuut. Er kunnen u dan ook de verschillende opties worden aangeboden. Er worden bijvoorbeeld uitvaartverzekeringen aangeboden voor de verzekerde som van 5000 euro, maar ook voor 10000 euro. U betaalt premie naar gelang de verzekerde som en ook aan de hand van uw leeftijd. Deze 2 zaken zullen de uitkomst geven voor de premie van uw uitvaartverzekering.

Premie berekenen

Stel dat u iemand kent die zegt dat voor men of voor haar uitvaartverzekeraar A de goedkoopste uitvaartverzekering heeft. Dan kunt u geneigd zijn om te denken dat dit dan vast voor u ook wel het geval zal zijn en u gaat er dan dus ook gewoon vanuit dat dit zo is. Dit is echter geen juiste aanname, want voor u hoeft dit namelijk helemaal niet per definitie een goedkope uitvaartverzekering te gaan opleveren. Uiteraard is dit wel mogelijk, maar de premie berekenen is hierin een belangrijke (zo niet de belangrijkste) factor. Vertrouw er dus niet zomaar op dat verzekeraar A de goedkoopste uitvaartverzekering heeft, maar zorg dat u die zekerheid ook hebt. Is dit niet het geval, dan kunt u met de premie berekenen dus voorkomen dat u mogelijk verkeerd kiest. Premie betalen staat overigens los van wachttijd, want ook met een wachttijd zal het premie betalen direct van start gaan voor uw uitvaartverzekering.

Koopsom voor goedkope uitvaartverzekering

U heeft mogelijk wel al eens gehoord van de koopsom die bij veel uitvaartverzekeraars wordt aangeboden als extra mogelijkheid om op die manier de verzekering te gaan afsluiten. Een koopsom leidt vaak tot een goedkope uitvaartverzekering en in ieder geval tot een goedkopere uitvaartverzekering dan wanneer u premie per maand voor 30 jaar lang betaalt. De kracht van de koopsom zit ‘m er namelijk in dat u de uitvaartverzekering eigenlijk al op voorhand premievrij maakt en dat u al direct het benodigde bedrag stort. Alle gevraagde premie wordt dus direct voldaan door u als verzekerde en daarmee is de kous voor wat betreft het premie betalen ook direct af.

Previous post:

Next post: